Open Vizier,

      het journalistiek tekstbureau

            voor zelfstandig ondernemers

                  met een praktijk voor niet-reguliere zorg

Ingrid Tukkers, Zutphen

Wat doet tekstbureau Open Vizier?

Ik schrijf op wat jouw cliënten van jouw praktijk willen en moeten weten. Je krijgt een tekst in korte zinnen, zonder vakjargon en zonder franje. Als journalist ben ik op zoek naar de kern en ik ga kritische vragen niet uit de weg. Dat geeft verdieping aan jouw verhaal. Met een persoonlijk verhaal, in jouw woorden, trek je cliënten die bij jou en je manier van werken passen.  

Voor zzp-ers uit de complementaire zorg

Mijn tekstbureau is gericht op zelfstandig ondernemers uit de complementaire (niet-reguliere) zorg in de regio Zutphen. Ik heb website- en folderteksten geschreven over onder andere: 

  • haptonomie
  • regressietherapie 
  • familieopstellingen

Je bent bij mij aan het juiste adres als je een persoonlijke websitetekst, een nieuwsbrief, folder of flyer wilt maken of een tekst wilt laten controleren op spelfouten en grammaticale fouten. Ook voor een persbericht kun je bij mij aankloppen.  

Uitgebreid interview voor vlijmscherpe omschrijving

Als je contact met me opneemt, overleggen we samen wat je precies wilt en ik maak vooraf mijn aanpak en de kosten inzichtelijk. Doorgaans begin ik met een uitgebreid interview. Tijdens dit gesprek stel ik informatieve, persoonlijke en kritische vragen. Ik vraag door en we gaan de diepte in. We gaan in op wat jouw therapievorm inhoudt. Ook wil ik weten wat jouw manier van werken is en wat jij mensen te bieden hebt. Zo’n interview kan wel twee uur duren. Dat levert een vlijmscherpe omschrijving van jouw werk op. En het kan je ook aan het denken zetten en duidelijkheid geven over jouw bedrijfsvisie. Vaak neem ik het gesprek op, zodat ik het tijdens het schrijven terug kan luisteren.  

Meerdere concepten voor kernachtige tekst

Ik orden het verhaal en zorg dat de eerste zin uitnodigt om verder te lezen. Verder zorg ik ervoor dat alle cruciale elementen in de tekst verwerkt zijn, dus dat het verhaal compleet is. Tegelijkertijd is het mijn taak om herhalingen te voorkomen. Ik stuur je, afhankelijk van jouw reactie,  meerdere malen een conceptversie toe. Daarbij nodig ik je uit om kritisch te zijn. Ik verwerk zoveel mogelijk van jouw opmerkingen en pas ze aan waar ik dat nodig vind. Samen werken we toe naar een kernachtige tekst die haarfijn bij jouw bedrijf past.  

Ondersteuning nodig?

Wil jij graag ondersteuning bij het opstellen van een goed doordacht, foutloos en origineel verhaal, laat mij je dan helpen. 


 

Wilt u meer weten over Ingrids opleidingen, werkervaring en referenties, klik hier dan door naar LinkedIn